Znamení, ve kterém stojí Slunce v době narození je hlavní sluneční znamení. Toto znamení představuje základní povahové rysy člověka, jeho předpoklady a potenciál. Povaha člověka je současně ovlivněna dalšími znameními, ve kterých stojí jeho hlavní planety: Luna, Merkur, Venuše a Mars. Ty hrají také roli, takže každý člověk je kombinace několika znamení.

Beran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír, Střelec, Kozoroh, Vodnář, Ryby – VOLEJTE NONSTOP

Beran – Aries

 
Beran - Aries

Lidé narozeni v tomto znamení jdou pevným krokem za svým cíle, jsou velmi živí, plni energie, překypují silou, která se zdá nevyčerpatelná. Výrazně se u nich projevuje touha po vůdcovství. Jsou ambiciózní a cílevědomí, ale zároveň i značně egoističtí.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
30

Býk – Taurus

 
Býk - Taurus

Býk je znamení nejvíce zemské. Z Matky Země čerpá svoji sílu a k ní se přimkne, když jeho síly ochabují, aby je znovu načerpal. V tomto smyslu je tedy neporazitelný, neustále se obnovující, tak jako Země. Vlastností tohoto znamení je velká síla a vytrvalost.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
31

Blíženci – Gemini

 
Blíženci - Gemini

Pro znamení Blíženců je nejvíce charakteristická dualita. Mohou být tím i oním, aniž by v tom viděli nějaký problém. Jednou jsou pokojní a laskaví, potom zase celkem bezcitní. Jsou učenliví a čilí, rádi řeční a jsou zamilovaní do svého hlasu.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
32

Rak – Cancer

 
Rak - Cancer

Raci bývají stydlivý a váhaví, neradi ukazují svoji pravou tvář. Jsou nejisti v přirozených situacích. Mají však rádi romantiku, tajemné síly a často jsou věřící. Jsou to lidé nevýbojní a plaší, ale jsou i velmi inteligentní a dost chytří, aby uměli nasbírané zkušenosti dobře zhodnotit.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
30

Lev – Leo

 
Lev - Leo

Lev je znamení královské. Tak jako je lev králem zvířat, cítí se být osoba narozená v tomto znamení králem mezi lidmi. Má potřebu obdivu ostatních, ale důležitější než obdiv je pro Lva dosáhnout cíl, po kterém touží a za kterým si dokáže trpělivě a velmi racionálně po celé roky jít a bojovat za jeho dosažení.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
31

Panna – Virgo

 
Panna - Virgo

Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jejich pořádkumilovnost však může přerůst až v úzkostlivý zápas doslova s každým zrnkem prachu, přičemž to samé žádají i od svého okolí, ať už doma nebo v práci.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
30

Váhy – Libra

 
Váhy - Libra

Váhavost, příznačně přisuzována lidem narozeným ve znamení Vah jako určující vlastnost, je ve skutečnosti jen hledáním řešení, které by bylo harmonické a vyhovovalo všem v okolí. Váha tedy neváhá, ale zvažuje, potřebuje delší čas na prozkoumání všech okolností.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
32

Štír – Scorpio

 
Štír - Scorpio

Lidé narození ve znamení Štíra bývají obdařeni velkými duševními silami, které směřují ke zkoumání nepoznaného. Nezajímá je průměr, všednost, ale proniká do vnitra tajemství. Pokud Štír zachází se silami, kterými je vybaven, dobře, pomáhá ostatním, pomáhá najít jejich skryté zranění a odstranit je.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
31

Střelec – Sagittarius

 
Střelec - Sagittarius

Střelec je spíše globálně orientovaný, přičemž svět okolo sebe rád posuzuje z té pozitivnější stránky. Maličkosti a detaily ponechává raději druhým, on se spokojí s celostním pohledem na věc, aby neztrácel všeobecný přehled. Rád nad něčím hloubá a filozofuje a rád též vyjadřuje svůj názor na různá životní témata.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
30

Kozoroh – Capricorn

 
Kozoroh - Capricorn

Kozoroh – Caprikorn – symbolizuje v doslovném překladu z latiny rohatou kozu, nevelkého živočicha, který houževnatě a vytrvale stoupá k výšinám a je dokonale stvořený pro přežití. Určující planetou kozoroha je Saturn, což je planeta obětí a zkoušek, která posiluje jejich samostatnost, ale na druhé straně melancholii a pocity osamění.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
31

Vodnář – Aquarius

 
Vodnář - Aquarius

Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost. Tyto vlastnosti se u nich málokdy vyskytují ojediněle, ale jsou v jejich povaze obsaženy ve vyvážené směsi.

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
32

Ryby – Pisces

 
Ryby - Pisces

Znamení Ryb ze všech znamení zvěrokruhu nejvíce podléhá dalším astrologickým vlivům, tedy konstelaci oblohy, která nastala v místě a v minutě narození konkrétní osoby. Lidé ve znamení Ryb podléhají okolnostem, přizpůsobují se, nebojují s nimi, a tak i podléhání jednotlivým planetám u Ryb způsobuje velmi často …

Volejte na číslo:
Kód věštce:
906 70 01 02
30

Co je to Zvěrokruh neboli Zodiak?

Zvěrokruh též zvířetník nebo zodiak, je myšlený pás +/-9o ( 18o ) na nebeské sféře táhnoucí se symetricky podél ekliptiky. Sahá od 8o jižní ekliptikální šířky po 8o severní ekliptikální šířky. V tomto pásu se při pohledu ze Země pohybují všechny ve starověku známé planety Sluneční soustavy (u později objevených Uran a Neptun; Pluto se může na obloze objevit i mimo zvěrokruh). Astrologové rozdělili zvířetník na 12 stejných obdélníkových dílů o délce po 30o, které nazvali zvířetníková znamení. Znamení zvěrokruhu, které odpovídá určitému datu a času, je odvozeno od polohy Slunce na Zvěrokruhu v toto datum a čas. Samotné označení „ zvěrokruh „ je nesprávným překladem řecko-latinského zodiakus. To nesouvisí se slovním základem zvíře, ale spíše zoé – oduševnělá bytost.Původ slova se váže k představě, že nebeská tělesa jsou obdařena vlastní duší.