Beran – Aries

Beran - Aries

Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30
BERAN sluneční znamení
Narození: 21. březen – 20. duben
Živel: oheň
Vládce: Mars
Kov: železo
Přednosti: odvaha
Slabiny: bezohlednost
Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30

Vládnoucí planetou je Mars.
Lidé narozeni v tomto znamení jdou pevným krokem za svým cíle, jsou velmi živí, plni energie, překypují silou, která se zdá nevyčerpatelná. Výrazně se u nich projevuje touha po vůdcovství. Jsou ambiciózní a cílevědomí, ale zároveň i značně egoističtí. Mají neobyčejně pevnou vůli, jsou ale i velmi tvrdohlaví a jen s obtížemi přiznávají svoji chybu. Mají rádi všechny formy rizika a dobrodružství, konají velmi impulzivně a bez rozmyslu. Diplomacie a objektivnost není jejich silnou stránkou. Nikdy příliš nerozmýšlejí nad následky a neuvažují do budoucnosti. Nemají zábrany vyslovit svůj názor, neumí lhát a jsou opravdu takoví, jak je vidíme. Pokud jsou odmítnutí v práci nebo v lásce snášejí to velmi těžko. Pokud je beran vašim přítelem, važte si toho, neboť v nouzi se můžeme spolehnout na jeho pomoc.

Pracují raději sami než v kolektivu, rychle chápou, mají řečnické nadání a vlohy pro povolání, které vyžaduje sílu sugesce a pevnou vůli. Peníze umí vydělat, ale ještě raději je utrácí.

V lásce ani v manželství nejsou příliš spolehliví, protože milují změnu. Milují galantnost a ochranářství a dokážou se zamilovat jako málokdo. Jde o osoby plné síly, které se umí prosadit. Tato schopnost se však může u Berana proměnit v bezohlednost. Jejím cílem je dobývat svět, uplatňovat svoji vlastní vůli. Skopec je dynamický iniciátor, je to jiskra života.