Rak – Cancer

Rak – Cancer

Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30
RAK sluneční znamení
Narození: 22. červen – 22.červenec
Živel: voda
Vládce: Měsíc
Kov: stříbro
Přednosti: citlivost, vnímavost
Slabiny: náladovost, domýšlivost
Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30

Vládcem nad Rakem je Měsíc.
Raci bývají stydlivý a váhaví, neradi ukazují svoji pravou tvář. Jsou nejisti v přirozených situacích. Mají však rádi romantiku, tajemné síly a často jsou věřící. Jsou to lidé nevýbojní a plaší, ale jsou i velmi inteligentní a dost chytří, aby uměli nasbírané zkušenosti dobře zhodnotit. Častěji než zlost mají na repertoáru nářky nebo lítost a spíš než násilí, předvedou milou bezradnost. Ve své podstatě jsou to introverti, kteří na sebe neradi poutají pozornost, ale o to jsou poutavější.

Rak může být dvěma dosti odlišnými povahovými typy, které však vycházejí z jediné podstaty toho znamení, kterým je vztah k domovu a rodině. Tito lidé milují svůj domov, rodiče i vlastní rodinu, ale bývají vláčeni svými romantickými sny a proměnlivostí svých nálad, že ani nemohou, přes svůj vrozený ostych, zůstat věrní svému milovanému partnerovi. Nemohou za to, je to zapříčiněno jejich citovou rozkolísaností způsobenou vlivem Měsíce.

I když by se mohlo zdát, že budou při svém založení v životě dost nepraktičtí, pravda je taková, že pokud se jedná o finance a životní úroveň, vědí jak se o ní postarat a jejich jednání vykazuje hodně smyslu pro realitu. Dovedou zajistit sobě a své rodině pohodlný život, protože přívětivý a útulný domov a rodinná pohoda je pro jejich mysl a neklid potřebným útočištěm.