Blíženci – Gemini

Blíženci - Gemini

Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
32
BLÍŽENCI sluneční znamení
Narození: 21. květen – 21. červen
Živel: vzduch
Vládce: Merkur
Kov: rtuť
Přednosti: flexibilita
Slabiny: povrchnost, rozervanost
Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
32

Patronem znamení je Merkur.
Pro znamení Blíženců je nejvíce charakteristická dualita. Mohou být tím i oním, aniž by v tom viděli nějaký problém. Jednou jsou pokojní a laskaví, potom zase celkem bezcitní. Jsou učenliví a čilí, rádi řeční a jsou zamilovaní do svého hlasu. Jsou velmi zvědaví a to nejen ženy Blíženci. Většinou se pouští do různých aktivit, ale žádnou nedokončí.

Tak jak je Blíženec sám mnohostranný, tak mnohostranně dokáže vidět svět, z nejrůznějších úhlů a pohledů, bez toho, aby kterýkoliv z nich pokládal za ten jediný pravý. Blížencí umí žít okamžikem, jehož příjemnost si doslova vychutnávají. Dovedou být chladně uvažující tak, aby jim vše přinášelo především osobní prospěch. Blíženci se dokážou velmi rychle zorientovat v každé situaci a ihned zvážit výhody a nevýhody , které jim z toho plynou. Z toho vyplývá nadání na obchod, ve kterém je potřebné okamžitě se rozhodovat, nikoli budovat dlouhodobou solidní základnu. Takže Blíženec například obchoduje na burze ( ve velkém ) nebo jako obchodní zprostředkovatel ( v malém ) nabízí lidem úlevy v tzv. pyramidě, kterou vzápětí s klidem opouští.

V citech jsou nespolehliví, obyčejně se soustředí na první fázi vztahu, píší krásné dopisy a řeční o lásce. Nerozhodnost mezi partnery způsobuje u Blíženců častou podrážděnost. Pokud svoji nestálost v partnerských vztazích překoná, je jako partner zábavný a příjemný.