Horoskop na rok 2015

Horoskop na rok 2015

Volejte na číslo:
906 70 01 02
Můj Kód:
32
Volejte na číslo:
906 70 01 02
Můj Kód:
32

Astrologie je věda provázející lidstvo od jeho prvopočátku. Zabývaly se jí již nejstarší civilizace v Číně, Indii, stejně jako staří Mayové a Egypťané nebo později Řekové a Římané. Mít u dvora své hvězdopravce, alchymisty či mágy nebylo ve středověku nikterak neobvyklé. Mezi nejvýznamnější panovníky, kteří se vyznačovali okultními zájmy patřil zajisté český král a římský císař Karel IV .. Právě skutky, které vykonal Karel IV. nasvědčují tomu, že ve druhé polovině čtrnáctého století vládl Evropě muž, který okultní tradici nejen pěstoval jako svou kratochvíli, ale také těmto naukám hluboce rozuměl a sám se jimi řídil. Nejeden astrolog si povšiml, že celá řada činů osvíceného císaře a krále se odehrála v mimořádně příhodný astrologický okamžik. Dalším panovníkem zabývajícím se astrologií byl Rudolf II. Habsburský, špatný politik, milovník života a žen, vzdělaný ctitel umění a především velký stoupenec a mecenáš esoterických věd. Za vlády tohoto krále a císaře pobývali u dvora duchovní velikáni té doby – mezi nimi např. dánský astronom, astrolog a alchymista Tycho de Brahe ( Tyge Ottesen Brahe) či německý matematik a astronom Johannes Kepler. V moderní historii patří mezi největší stoupence astrologie zakladatel psychologické a humanistické astrologie Zikmund Freud a jeho neméně slavný žák Carl Gustav Jung.

Prostřednictvím astrologie se astrologové učí pochopit zákony komických principů. Vědí, že v centru horoskopů stojí člověk, nikoliv už počty, symboly a technika. K syntéze horoskopu nestačí pouze znalosti techniky sestavení horoskopu a pravidla základů astrologie, zde je třeba zapojit svoji intuici a vidět v horoskopu všechna úskalí života i možnosti štěstí a úspěchu, které by jinak mohl minout. Je třeba řeči horoskopu porozumět.

Postavení planet pro horoskop v roce 2015 nám ukazuje, co nám tento rok může přinést. Zda to budou velké změny nebo naopak nás čeká určitá stabilita, může rovněž znamenat příležitost pro ty z nás, kteří se nebojí vyzkoušet něco nového a dokážou přehodnotit své životní postoje a názory. Výběr vhodného okamžiku pro realizaci důležitých osobních aktivit, pracovních projektů nebo zdravotních zákrokům polovinou úspěchu. Chcete-li vědět jak se planetární postavení horoskopu roku 2015 projeví ve vašem životě, pak se podívejte na astrologické předpovědi v našich horoskopech na rok 2015 na tel. čísle 906 70 01 02 a po vyzvání zadejte kód 32.