Výklad karet online

Výklad karet

Volejte na číslo:
906 70 01 02
Můj Kód:
32
Volejte na číslo:
906 70 01 02
Můj Kód:
32

Karet se využívalo pro věštění a odhalování otázek již v dávné minulosti. Využívali je především chudí lidé, neboť výklad horoskopu byl pro obyčejného člověka prakticky nedostupný. Astrologie je věda velmi složitá a výpočet horoskopu v tehdejší době byla práce velmi zdlouhavá, mravenčí. Astrologa si proto mohli dovolit jen panovníci a velmi důležití lidé. Pro snažší předpovídání a věštění byla postupně astrologická symbolika dále zjednodušena, čímž vznikly i různé číselné a karetní systémy.

Věštění neboli výklad z karet ať už tarotových, cikánských nebo andělských je velice známé a oblíbené, ale číst z nich dokáže jen člověk zkušený. Výklad karet je účinnou pomocí při řešení obtížných životních situací a je pohledem na pravděpodobný budoucí vývoj událostí. Karty jsou obrazem duše, zrcadlem, které nám pomůže odkrýt, co se odehrává i v nejtemnějších zákoutích vašeho nitra. Výklad karet nám pomáhá při řešení našich problémů a trápení, při hledání nového zaměstnání nebo při výběru partnera. Pomocí výkladu karet můžeme nahlédnout do naší minulosti, abychom pochopili věci současné a rovněž nahlédnou do budoucnosti, na jejímž základě dokážeme rozpoznat, k čemu máme předpoklady a pochopíme i proč se ubíráme konkrétním směrem. Karty nám napoví co udělat, popřípadě co změnit na svém chování a postoji, abychom došli ke zvolenému cíli.

Co je výklad karet?

Výklad karet je symbolický jazyk, který nás uvádí do poznání vlastní duše. Pomocí výkladu karet můžete odhalit a uvědomit si skutečnou příčinu problémů, které vznikají díky chybným postojům a myšlenkám. Mějte na paměti, že váš osud máte v rukou jen vy sami, a proto berte věštění s odstupem a chladným rozumem. Člověk dostal do vínku svobodnou vůli a proti jeho rozhodnutí ať dobrém či špatném ani Bůh nebo chcete-li vesmír nezakročí. Rozhodnutí je jen na vás. Karty nám pomohou ukázat cestu, ale jít po ní musí každý sám.

Pokud jste se rozhodli vyzkoušet náš výklad karet živě, vytočte telefonní číslo 906 70 01 02 a po vyzvání zadejte můj kód 32.