Vodnář – Aquarius

Vodnář – Aquarius

Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
32
VODNÁŘ sluneční znamení
Narození: 21. leden – 18.únor
Živel: vzduch
Vládce: Uran, Saturn
Kov: olovo
Přednosti: kamarádství, originalita
Slabiny: rebelie, outsider
Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
32

O vládu nad tímto znamením se dělí planety Saturn a Uran.
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost. Tyto vlastnosti se u nich málokdy vyskytují ojediněle, ale jsou v jejich povaze obsaženy ve vyvážené směsi.

Nitro Vodnářů je jemné a křehké a pokud mohou , snaží se vyhnout konfliktům. Ve své podstatě to jsou lidumilové, kteří se zajímají o sociální problematiku a snaží se hledat a najít řešení různých nespravedlností. Jejich představy jsou řízeny hlubokým idealismem a snahou zlepšovat celý svět. Vodnář platí jako ten, který dává věci do pohybu, odstraňuje překážky a osvobozuje od tísní. Má velkou představivost a intuici.

Vodnáři patří mezi volnomyšlenkáře, kteří se nenechávají ničím a nikým omezovat. Výrazná touha po svobodě a nezávislosti je častým zdrojem jeho rebelských postojů. Obvykle má nekonvenční, přátelskou, vynalézavou a tolerantní povahu zaměřenou na pokrok a všechno nevšední. V negativním smyslu může být nepraktický, nezodpovědný, výstřední, chladný a dogmatický. Bleskové přílivy myšlenek a z nich vyplývající překvapivé jednání ho činí pro druhé nevypočitatelným.Genialita a šílenství neleží u žádného znamení zvěrokruhu tak blízko u sebe jako právě u tohoto znamení. Za každou cenu se chce odlišovat od svého okolí, přičemž nutně potřebuje světu ukázat svoji originalitu a jedinečnost, proto může vypadat jako podivín nebo bláznivý šašek. Těmto lidem jde skutečně o svobodu jedince a o zlomení zkostnatělých struktur.