Ryby – Pisces

Ryby – Pisces

Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30
RYBY sluneční znamení
Narození: 19. únor – 20. březen
Živel: voda
Vládce: Jupiter, Neptun
Kov: cín
Přednosti: obětavost, nasazenost
Slabiny: snadná ovladatelnost, útěk před světem
Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30

Toto znamení má dva vládce – planety Jupiter a Neptun.
Znamení Ryb ze všech znamení zvěrokruhu nejvíce podléhá dalším astrologickým vlivům, tedy konstelaci oblohy, která nastala v místě a v minutě narození konkrétní osoby. Lidé ve znamení Ryb podléhají okolnostem, přizpůsobují se, nebojují s nimi, a tak i podléhání jednotlivým planetám u Ryb způsobuje velmi často přebírání vlastností úplně jiného znamení, které má v jejich individuálním horoskopu převahu. Ryby mají velký cit pro souvislosti, ale většinou jen v daném okamžiku, obyčejně neumí racionálně plánovat a potom se své koncepce držet, neustále přichází s něčím novým, úžasným a na to, co bylo, rychle zapomínají.

Ryby jsou povahově plaší, stydliví až zakřiknutí. Chybí jim rozhodnost a proto potřebují oporu druhých. Potřebují se poradit s každou maličkostí. Dostávají se i do rozporu se zákonem, protože mají labilní charakter. Jsou to lidé ovlivnitelní a špatné prostředí by mohlo využít jejich neuvěřitelnou fantazii k rafinovaným podvodům. Působí dojmem jako by žili v transu. Celé hodiny hledají svoje ztracené věci a potom je znova ztrácejí. Lidé ve znamení Ryb bývají často líní a je třeba je neustále nutit, aby něco dělali. Jejich velkým nepřítelem je alkohol a drogy, nahrazují si pocit sebevědomí, který jim tak chybí.

Znamení Ryb vytváří lidi závislé na svém domácím prostředí, kde se jedině cítí bezpeční, kde mají svá zabydlená zákoutí, ve kterých sní o neuvěřitelných dobrodružstvích a svých rolích hrdinů v nich.