Panna – Virgo

Panna – Virgo

Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30
PANNA sluneční znamení
Narození: 24. srpen – 23. září
Živel: země
Vládce: Merkur
Kov: rtuť
Přednosti: metodičnost, pilnost
Slabiny: pedantství, kritičnost
Volejte na číslo:
906 70 01 02
 
Kód:
30

Nad Pannou kraluje planeta Merkur.
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jejich pořádkumilovnost však může přerůst až v úzkostlivý zápas doslova s každým zrnkem prachu, přičemž to samé žádají i od svého okolí, ať už doma nebo v práci. Pořádek, důkladnost a spolehlivost jsou prostředky na dosažení výsledku, který Panna ráda vidí pěkně hmatatelný a dostupný ve snesitelné časové linii, ne ve vzdálené budoucnosti. Tito lidé dbají na pořádek i mezilidských vztazích, protože mají rádi jasno. Své postoje ovládají rozumem, kterým korigují své city. Jsou to spolehliví lidé, kteří mají silně vyvinutý smysl pro povinnost.

Zrozenci v Panně bývají praktičtí, rozvážní a snaží se řídit zkušenostmi. Jsou to racionální a někdy až příliš kritičtí lidé. Už od malička jsou zvídaví a o všechno se zajímají. Vzhledem k tomu, že bývají inteligentní a všestranní, jsou považování za dobré společníky.

Chráněnci Panny jsou bystří a šikovní. Rychle pochopí a zhodnotí pohnutky svých spoluobčanů a stejně rychle si uvědomí jak se mají zachovat a dovedou poradit.

Panny mají sklon k sobectví , tedy mají nejraději sami sebe. Obyčejně mívají o sobě to nejvyšší mínění . Jsou však tišší a nerozčilují se. Lehce se nechají ovlivnit od jiných. Jejích typickým znakem je zženštilost. S tím souvisí i lítost a pocit, že jsou nemocní, i když jsou zdraví jak řepa. I když jsou tito lidé dost urážliví, sami nejdou daleko pro kritiku. Kdo chce s nimi vyjít po dobrém, měl by si uvědomit, že jejich nároky na pořádek a poctivost jsou oprávněné a že nikomu neuškodí.