Andělské karty

Andělské karty

Volejte na číslo:
906 70 01 02
Můj Kód:
31
Volejte na číslo:
906 70 01 02
Můj Kód:
31

Andělé jsou naši najvěrnější pomocníci. Jsou vždy ochotni nám pomáhat v nesnázích a rozhodování. Stačí se jen naučit s nimi komunikovat. Tato komunikace může být různá. Mohou to být různá znamení, hlasy našeho podvědomí, intuice. Pokud hledáte nejjednodušší způsob jak se spojit s anděly, vyzkoušejte andělské karty. Andělské karty nejsou negativní, neboť andělé nám vždy radí z pozice čisté lásky.

U andělských karet se táhne většinou jen jediná karta namísto vykládacího systému s více kartami. oproti tradičnímu tarotu, vám může odborník, který se zabývá výkladem andělských karet, zprostředkovat kontakt s duchovním světem, se kterým nejsme běžně ve styku. Díky andělským kartám přestanete považovat vaši situaci za problém.

Pomocí andělů uvidíte i to, co je ukryto ve vaši duši a spatříte krásu a světlo, které září v každé bytosti. Andělé jsou stále nablízku připraveni pomoci a jasně vám ukážou, jaké kroky podniknout. Pokud chcete vyložit andělské karty online zavolejte na telefonní číslo 906 70 01 02, po vyzvánní zadejte kód 31.